دسترسی سریع

گزارش تصویری

مدیر کل استاندارد استان زنجان

بیش از 90 از فرآورده‌های غذایی و کشاورزی استان زنجان با مؤلفه‌های استاندارد مطابقت دارد

مدیرکل استاندارد استان؛ اعلام کرد: طی دو ماهه اول سالجاری، تعداد 185 مورد آزمون بر روی نمونه‌های واحدهای تولیدی استان، در آزمایشگاه‌های همکار و محل واحد تولیدی انجام شده است

به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد زنجان، داود کارگرزاده، مدیرکل استاندارد استان؛ اعلام کرد: طی دو ماهه اول سالجاری، تعداد 185 مورد آزمون بر روی نمونه‌های واحدهای تولیدی استان، در آزمایشگاه‌های همکار و محل واحد تولیدی انجام شده است، که از این تعداد آزمون؛ 90 درصد مطابق با مؤلفه های استاندارد بوده است.
کارگرزاده، با اظهار اینکه؛ بیشترین نمونه های مورد آزمون مربوط به صنایع غذایی و کشاورزی  به‌میزان‌ 121 مورد بوده‌است، افزود: از‌ این تعداد، بیش از 90 درصد از نمونه‌ها با استانداردهای ملی مربوطه مطابق بوده است.