مدیر کل استاندارد استان زنجان:
بیش از 90 از فرآوردههای غذایی و کشاورزی استان زنجان با مؤلفههای استاندارد مطابقت دارد
مدیرکل استاندارد استان زنجان؛ اعلام کرد: طی دو ماهه اول سالجاری، تعداد 185 مورد آزمون بر روی نمونههای واحدهای تولیدی استان، در آزمایشگاههای همکار و محل واحد تولیدی انجام شده است.
<span style="font-size:12pt"><span style="direction:rtl"><span style="unicode-bidi:embed"><span style="font-family:&quot;Times New Roman&quot;,&quot;serif&quot;"><strong><span lang="AR-SA" style="font-family:&quot;B Nazanin&quot;">به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد زنجان، داود کارگرزاده، مدیرکل استاندارد استان؛ اعلام کرد: طی دو ماهه اول سالجاری، تعداد 185 مورد آزمون بر روی نمونه&zwnj;های واحدهای تولیدی استان، در آزمایشگاه&zwnj;های همکار و محل واحد تولیدی انجام شده است، که از این تعداد آزمون؛ 90 </span></strong><strong><span lang="FA" style="font-family:&quot;B Nazanin&quot;">درصد</span></strong><strong><span lang="AR-SA" style="font-family:&quot;B Nazanin&quot;"> مطابق با مؤلفه های استاندارد بوده است. </span></strong></span></span></span></span><br />
<span style="font-size:12pt"><span style="direction:rtl"><span style="unicode-bidi:embed"><span style="font-family:&quot;Times New Roman&quot;,&quot;serif&quot;"><strong><span lang="AR-SA" style="font-family:&quot;B Nazanin&quot;">کارگرزاده، با اظهار اینکه؛ بیشترین نمونه های مورد آزمون مربوط به صنایع غذایی و کشاورزی&nbsp; به&zwnj;میزان&zwnj; 121 مورد بوده&zwnj;است، افزود: از&zwnj; این تعداد، بیش از 90 درصد از نمونه&zwnj;ها با استانداردهای ملی مربوطه مطابق بوده است. </span></strong></span></span></span></span><br />
&nbsp;