دسترسی سریع

گزارش تصویری

مدیر کل استاندارد استان زنجان:

بیش از 90 از فرآورده‌های غذایی و کشاورزی استان زنجان با مؤلفه‌های استاندارد مطابقت دارد

مدیرکل استاندارد استان زنجان؛ اعلام کرد: طی دو ماهه اول سالجاری، تعداد 185 مورد آزمون بر روی نمونه‌های واحدهای تولیدی استان، در آزمایشگاه‌های همکار و محل واحد تولیدی انجام شده است.

<span style="font-size:12pt"><span style="direction:rtl"><span style="unicode-bidi:embed"><span style="font-family:"Times New Roman","serif""><strong><span lang="AR-SA" style="font-family:"B Nazanin"">به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد زنجان، داود کارگرزاده، مدیرکل استاندارد استان؛ اعلام کرد: طی دو ماهه اول سالجاری، تعداد 185 مورد آزمون بر روی نمونه‌های واحدهای تولیدی استان، در آزمایشگاه‌های همکار و محل واحد تولیدی انجام شده است، که از این تعداد آزمون؛ 90 </span></strong><strong><span lang="FA" style="font-family:"B Nazanin"">درصد</span></strong><strong><span lang="AR-SA" style="font-family:"B Nazanin""> مطابق با مؤلفه های استاندارد بوده است. </span></strong></span></span></span></span><br /> <span style="font-size:12pt"><span style="direction:rtl"><span style="unicode-bidi:embed"><span style="font-family:"Times New Roman","serif""><strong><span lang="AR-SA" style="font-family:"B Nazanin"">کارگرزاده، با اظهار اینکه؛ بیشترین نمونه های مورد آزمون مربوط به صنایع غذایی و کشاورزی  به‌میزان‌ 121 مورد بوده‌است، افزود: از‌ این تعداد، بیش از 90 درصد از نمونه‌ها با استانداردهای ملی مربوطه مطابق بوده است. </span></strong></span></span></span></span><br />